Denkt u aan een Sedum dak? Gewoon doen!

Het idee:

Een prachtig product als sedum leent zich uitstekend voor gewoon doen. Is mooi. Zorgt voor meer flora en fauna in de wijk. Zorgt voor verkoeling. Zorgt voor wateropname bij hoosbuien. Je wordt vrolijk wakker als je ’s ochtends naar de groene vlakte op je schuurtje of garage ziet.

Veel mensen willen het op een dak of op de tegels in de tuin, maar waar koop je het voor een redelijke prijs als je maar een klein stukje wilt. De subsidie stelt ons in staat om groot te bestellen en met vele kleine stukjes een grote te maken. Het wordt gehaald, het wordt gebracht, het wordt gelegd, op voorwaarde dat u een beetje meehelpt. Ieder naar zijn kunnen, het idee is gebaseerd op. Gewoon doen!

Over ons
Zelf, samen of laten doen, zo maak je duurzame oplossingen bereikbaar

Gewoon doen komt net als mijn bedrijfsnaam Zet Duurzaam Stappen voort uit dat het kan.

Voetbalvereniging GSC ODS in Dordrecht wordt de eerste sportvereniging die in budget neutraal aardgasvrij en energie neutraal. Er is gezorgd voor het geld, de subsidies en de techniek. Na 8 jaar is de techiek en het energie verbruik nihil. En ja het zat soms tegen en de douche was te warm of te koud. Wij moesten veel formulieren invullen en de leden moesten wennen aan anders. GSC ODS had in 2015 wel het lef en de visie van gewoon doen.

Sedum op schuur, garage of uitbouw is echt makkelijk, een kwestie van gewoon doen

Marcel Eichhorn

Een sedum dak is met elkaar snel gelegd

En ziet er geweldig uit 👌

Subsidie van het waterschap is toegekend

Materiaal, gereedschap en geplaatst met uw hulp.

Sedum bestellen

U ontvang binnen 24 uur een offerte op basis van een door ons gemaakt legplan.

Subsidie van het waterschap is toegekend

Materiaal, gereedschap en geplaatst met uw hulp.

Contact ons

Heeft u meer vragen of wenst u meer informatie? Vraag deze dan aan via het onderstaande formulier. U ontvang (tijdens werkdagen) binnen 24 uur een reactie.